Pembiayaan Motor Dina 2022: 6 Pinjaman Pangsaéna Kanggo Diaksés

Ngabiayaan Motor
Gambar ti canva.com

Pembiayaan Motor mangrupikeun salah sahiji cara pastikeun pikeun mésér motor anyar atanapi bekas anu anjeun pikaresep tanpa ngarampok bank kumaha mahalna.

Numutkeun ka Biro Statistik Transportasi, langkung ti 457,000 motor anyar anu dijual taun 2018. Kaseueuran motor ieu henteu dipésér kalayan nyalametkeun nyawa atanapi gajih. Perséntase ageung tina penjualan didamel nganggo pinjaman.

Dasarna, aya langkung ti 50 tukang nambut pinjaman motor daék nyayogikeun anjeun ku kakuatan pameseran; artos kanggo kéngingkeun jinis motor anu anjeun pikahoyong.

Naha anjeun hoyong Scooter sareng moped, Olahraga sapédah, sapédah taranjang, Cruisers, Adventure olahraga, Wisata motor, Sepédah kokotor, motor Enduro atanapi motor Motocross, tukang pinjaman pinjaman motor anu kéngingkeun anjeun.

Patarosan na, saha diantara aranjeunna anu bakal ngalayanan anjeun anu pangsaéna?

Pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun waleran, kami parantos ngadamel daptar 6 tukang masihan pinjaman pinjaman Motor anu tiasa ngalayanan anjeun ogé. Kumisan éta, aranjeunna gampang diakses sareng gaduh fitur unik sanés anu anjeun resep.

Pikeun nyusun daptar ieu, urang kedah ngadamel panilitian sareng nalika éta, urang ningali tingkat bunga, sarat sareng sababaraha faktor sanés anu ngabédakeunana masing-masing.

Sing ati-ati dibaca!

Naon ari Pinjaman Pembiayaan Motor?

Pinjaman motor biasana dijamin gajian, hartosna anjeun kedah nyokong ku jaminan anu biasana motorna nyalira.

Pinjaman anu dijamin hartosna yén milik anjeun bakal ditaksir deui upami anjeun gagal minuhan pamayaran.

Di sisi sabalikna, disarankeun anjeun milarian pinjaman pribadi anu teu aman upami anjeun hoyong nganggo motor anjeun salaku jaminan.

Alesanna nyaéta kalayan pinjaman pribadi anu teu aman, anu masihan pinjaman moal nyandak deui harta upami anjeun ingkar. Hiji-hijina tangtangan ngeunaan jinis pinjaman ieu nyaéta tingkat bunga anu langkung luhur.

Jenis Pinjaman Motor

Pinjaman biasana ngagolongkeun pinjaman motor sareng pinjaman mobil sacara béda. Sababaraha tukang nginjeumkeun mungkin mayar tingkat suku bunga anu langkung luhur pikeun pinjaman motor tibatan aranjeunna bakal mayar tagihan mobil.

Sababaraha tukang nginjeumkeun ngabagi bentuk pinjaman motor kana babagian anu langkung lengkep, kalayan pilihan pikeun motor anyar atanapi lami sareng spésipikasina pikeun anu aya sareng henteu disebut motor.

Seueur peminjam anu henteu masihan pinjaman pikeun motor kokotor, skuter atanapi ATV.

Naon Jenis Pinjaman Motor kuring tiasa Dicandak?

Dasarna, pinjaman motor sareng pinjaman mobil béda-béda. Éta bénten-bénten tina segi tingkat bunga sareng istilah pamayaran. Tapi, nalika ngagaleuh motor anu anyar atanapi anu biasa, aya tilu pilihan pembiayaan anu sanés:

Pembiayaan pabrik

Pembiayaan pabrik sayogi ti sajumlah perusahaan motor. Gantina dana ku bank pihak katilu atanapi calo, anjeun nampi dana langsung ti produsén.

Gumantung kana bisnis, anjeun bakal tiasa kéngingkeun dana kanggo sepédah anyar sareng bekas.

Pinjaman pabrik didukung ku sapédah anjeun, anu ngajamin yén produsén bakal ngarebut mobil anjeun upami anjeun mundur dina pamayaran anjeun.

Pinjaman Pribadi

Sapertos anu kuring nyarios sateuacana, pinjaman pribadi mangrupikeun pinjaman anu teu aman anu ngagaduhan suku bunga anu langkung luhur. Anjeun tiasa kéngingkeun ti bank, serikat kiridit, sareng lembaga keuangan sanés.

Dasarna, aranjeunna tiasa dianggo pikeun investasi anu ageung, kalebet perbaikan bumi atanapi mésér motor énggal atanapi bekas. Kalayan pinjaman pribadi, anjeun tiasa nampi artos.

Pinjaman Motor

Pinjaman motor mangrupikeun pinjaman khusus anu disayogikeun ku bank, serikat kiridit sareng kréditur internét.

Gumantung kana lender, aranjeunna tiasa diamankeun atanapi teu dijamin. Catetan, pinjaman motor naon waé anu aya watesanana kumaha artos nyéépkeunana, sapertos maksa anjeun mésér motor anyar tibatan anu nganggo.

Sakumaha seueur Biaya Pinjaman Motor?

Kéngingkeun injeuman motor moal seueur pisan.

Pokokna, pinjaman motor standar biasana ngan ukur mayar pembayaran tina jumlah pinjaman.

Ongkos anu saageung atanapi sahandapeun 3.49 persén APR tiasa sayogi upami anjeun mendakan anu masihan pinjaman anu leres. Jalma anu kiridit kirang-sa-idéal mungkin kedah mayar APR 10% atanapi langkung.

Nanging, anu nginjeum anu nyandak pinjaman pribadi pikeun ngagaleuh motor panginten kedah mayar biaya administrasi atanapi asal muasal sababaraha persén tina jumlah anu diinjeum.

Kumaha mungkin pikeun kéngingkeun Pinjaman pikeun Motor Mémédis?

Ilaharna, anjeun bakal tiasa nganggo pinjaman motor sanaos anu spésifikna tiasa bénten-bénten gumantung kana lender anu anjeun pilih.

Sababaraha jalma anu ngagaduhan pinjaman paling henteu tiasa dipenuh nalika mésér sapédah anu langkung lami, padahal tukang pinjaman anu sanés tiasa ngawatesan motor kana umur modél anu tangtu.

Ngagaduhan pinjaman sapédah tilas sanés ide anu goréng, tapi mayar motor kalayan kontan tiasa ngahémat minat anjeun.

Naon Skor Kiridit Saé kanggo Pinjaman Motor?

Skor kiridit anu luar biasa badé ngabantosan anjeun pikeun ngalamar nguruskeun anu pangsaéna. Pinjaman motor kalayan peringkat kiridit langkung handap, sapertos 600, ogé tiasa.

Nanging, anjeun kedah ngarencanakeun mayar tingkat bunga anu langkung luhur dina pinjaman anjeun.

APRs tiasa turun nalika skor naék janten 700an sareng 800an, nganggap yén anjeun nuturkeun sarat anu sanés.

Naon Pinjaman Motor Terbaik anu tiasa Diaksés Gampang?

Ieu di handap aya 6 Pinjaman Pinjaman Motor Pinjaman pangsaéna anu gampang diakses:

  • LightStream
  • Harley-Davidson
  • Uni Kredit Federal Digital
  • Weels Fargo
  • saencan
  • USAA

Hayu urang ngobrolkeun aranjeunna sakedap!

#1. LightStream

LightStream mangrupikeun salah sahiji tukang pinjaman pinjaman motor pangsaéna anu anjeun tiasa kéngingkeun pinjaman.

Hiji kanyataan anu pikaresepeun ngeunaan pemberi pinjaman motor ieu nyaéta aranjeunna nawiskeun pinjaman anu teu aman kalayan suku bunga rendah ti 4.29% dugi ka 11.89% (kalebet diskon autopay 0.50%).

Pausahaan ogé ngamungkinkeun pikeun pinjaman antara $5,000 sareng $100,000. Anjeun kedah gaduh kiridit anu saé pikeun ngalamar pinjaman.

Numutkeun ka Equifax, ieu hartosna yén rangking kedah antara 670 sareng 850.3.
Upami skor kiridit anjeun aya di luar jangkauan, anjeun panginten kedah nungkulan anu masihan pinjaman.

LightStream henteu ngagaduhan fitur pinjaman pra-kualifikasi, janten anjeun kedah ngalaman pamariksaan kiridit anu keras pikeun milarian tarif bunga naon anu anjeun tiasa kéngingkeun sareng upami anjeun disatujuan pikeun pinjaman.

Ditengah kritéria injeuman anu ketat, LightStream gaduh pangaruh di luhur para pemberi pinjaman sanés kusabab suku bunga anu rendah, sababaraha pilihan panebusan, sareng pembiayaan pinjaman gancang.

Upami anjeun kéngingkeun pinjaman ti LightStream, anjeun bakal kéngingkeun artos anjeun dina dinten anu sami sareng nutup kontrak sareng dealer sapédah.

tumerapnaPitfalls
Kéngingkeun waragad anjeun dina dinten anu sami anjeun ngalamar

Anu Nambutkeun nungtut kiridit anu hadé.
Henteu aya anu mayarJumlah pinjaman minimum nyaéta $ 5,000
0.50% diskon tingkat bunga upami anjeun daptar pikeun mayar otomatisTeu aya alat prequalification pinjaman.

Didatangan halaman wéb resmi pikeun diajar langkung seueur.

#2. Harley-Davidson

Harley-Davidson mangrupakeun salah sahiji produser motor pangalusna-dipikawanoh di dunya. Taun 2019, ampir 126,000 sapédah dijual di Amérika Serikat, langkung ti dua kali jumlah anu dijual ku produsén kalebet Yamaha sareng BMW di Amérika Serikat.

Reputasi Harley anu parantos lami pikeun Davidson pikeun motor terus langkung mewah tibatan pesaingana.

Kalayan Harley-Davidson Financial Services, upami anjeun ngagaduhan kiridit anu saé, anjeun tiasa ngabiayaan sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggo.

Harley-Davidson ngagaduhan sajumlah tawaran pinjaman anu sayogi, kalebet rencana pamayaran $ 0 kalayan suku bunga rendah sareng periode pinjaman dugi ka tujuh taun.

Nepi ka 2020, Harley-Davidson ngagaduhan pinjaman dina harga sahandapeun 3.49 persen.

Upami anjeun hoyong mésér Harley ti pihak swasta, Harley-Davidson bakal ngabantosan ngajantenkeun perjanjian langkung lancar.

Anjeun bakal kéngingkeun dana ti Harley-Davidson Financial Resources teras pendak sareng anu ngajual di dealer Harley anu pang caketna.

Dealer bakal ngabantosan anjeun ngalengkepan jual beuli kapamilikan kana sapédah.

Catetan, pinjaman finansial Harley-Davidson dijamin. Éta hartosna, upami anjeun kéngingkeun pembayaran anjeun, kréditur bakal nyandak sapédah éta salaku kaamanan.

Anjeun ngan ukur bakal nganggo pinjaman kanggo ngagaleuh motor Harley-Davidson, sareng harga sareng istilah anu diiklankeun paling handap ngan sah dina modél pilihan.

tumerapnaPitfalls
Gear sareng asesoris tiasa ditambihkeun sareng biaya pinjaman
Ngan ukur tiasa dianggo dina modél Harley-Davidson
Pinjaman sayogi pikeun modél énggal sareng bekasPinjaman diamankeun
Pinjaman-bunga rendah kalayan teu aya pembayaran payunTawaran pembiayaan henteu sayogi dina sadaya modél

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan lender ieu klik tautan di handap ieu.

#3. Uni Kredit Federal Digital

Uni Kredit Federal Digital ogé mangrupikeun salah sahiji tukang pinjaman motor pangsaéna anu tiasa diaksés kalayan gampang. Firma éta mangrupikeun serikat kiridit, koperasi kauangan nirlaba anu dipiboga ku anggotana kalayan langkung ti 850,000 anggota di sakumna.

DCU sakumaha anu biasa disebut nyayogikeun pinjaman motor anu diamankeun dina harga 3.50% dugi ka 4.25%, kalebet diskon 0.50% kanggo pamayaran otomatis pikeun motor jalanan.

Sedengkeun pikeun motor di luar jalan, tingkat bunga dibasajankeun 7.85% dugi ka 8.35%.

Ogé, DCU ngamungkinkeun anjeun nginjeum dugi ka 125% tina harga beuli motor. Ieu ngamungkinkeun pikeun anjeun milah-milah biaya pendaptaran, mésér garansi diperpanjang, atanapi kéngingkeun rencana perlindungan jasa pikeun sapédah énggal anjeun.

Catetan, pikeun kéngingkeun pinjaman di perusahaan ieu, anjeun kedah ngagaduhan kiridit anu saé, gaduh saderek kulawarga DCU, janten mitra organisasi nirlaba, sareng gaduh papacangan anu anjeun ngajalankeun di salah sahiji komunitas jasa DCU.

tumerapnaPitfalls
Suku bunga rendahKedah janten anggota serikat kiridit janten layak kéngingkeun pinjaman
Anjeun tiasa nganggo pinjaman kanggo ngagaleuh sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggoJangka waktu pinjaman pangpanjangna nyaéta lima taun.
Anjeun tiasa nginjeum dugi ka 125% harga beuli motorOngkos dipikaresep pikeun motor luar jalan

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan lender ieu klik tautan di handap ieu.

#4. sumur Fargo

Wells Fargo mangrupikeun salah sahiji firma pembiayaan motor pangsaéna anu anjeun tiasa aksés kalayan gampang. Éta ogé anu pangsaéna dina hal pinjaman Pribadi.

Ieu kusabab firma tanpa jaminan, pinalti prepayment, aplikasi, atanapi biaya originasi, ngamungkinkeun anjeun nginjeum dugi ka $100,000.

Ogé, salaku nasabah anu ngagaduhan akun cek atanapi tabungan, anjeun kéngingkeun harga anu paling handap tina kisaran 5.74% dugi ka 24.49% kalayan diskon hubungan.

Sareng anjeun tiasa kéngingkeun pinjaman online atanapi liwat telepon upami anjeun gaduh akun bank Wells Fargo anu aya.

Sanaos anjeun sanés nasabah Wells Fargo, anjeun masih tiasa ngadaptar pinjaman, tapi anjeun kedah ngadaptar langsung di cabang Wells Fargo. Upami disatujuan, pinjaman anjeun bakal dibébaskeun sakedik hiji dinten bisnis.

tumerapnaPitfalls
Pinjam $ 3,000 ka $ 100,000 tanpa jaminanAnjeun kedah janten palanggan Wells Fargo anu aya pikeun nyayogikeun harga anu paling murah
Teu aya biaya muasal atanapi aplikasiAnjeun panginten kedah ngalamar sacara langsung
Istilah injeuman antara hiji sareng tujuh taunSaé kiridit anu saé diperyogikeun.

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan lender ieu klik tautan di handap ieu.

# 5. Avant

Avant mangrupikeun perusahaan pinjaman anu khusus pikeun pinjaman anu teu dijamin pikeun individu anu ngagaduhan pinjaman anu saé atanapi goréng pisan.

Kaseueuran peminjam anu layak kéngingkeun pinjaman ti Avant ngagaduhan skor kiridit antara 600 sareng 700, janten anjeun langkung kamungkinan ngajukeun pinjaman ti Avant tibatan tukang masihan nambut batur.

Avant gaduh fitur pra-kualifikasi, janten anjeun tiasa mastikeun kalayakan pinjaman anjeun tanpa ngarusak skor kiridit anjeun. Nalika anjeun badé ngalamar pinjaman, anjeun tiasa ngadaptar online sareng cocog pikeun pinjaman antara $ 2,000 sareng $ 35,000. Upami ditampi, pinjaman anjeun tiasa dikaluarkeun sakedik sakedik dinten.

Kusabab Avant ngaladénan jalma-jalma anu ngagaduhan pinjaman langkung alit, éta ngagaduhan tingkat bunga langkung luhur tibatan sababaraha panyayogian pinjaman pribadi sanésna, kalayan harga mimitian ti 9.95 per cent dugi ka 35.99 per cent.

Éta ngagaduhan langkung seueur kasempetan penyuluhan kiridit tibatan kaseueuran panyadia, kalayan waktos pinjaman terbatas ngan lima taun.

Kelemahan anu penting nyaéta Avant ngecas biaya operasi. Bayaranna 4.75 per cent anu dikurangan tina jumlah pinjaman anjeun sateuacan di bawa kaluar.

Salaku conto, upami anjeun ngalamar pinjaman $ 5,000 sareng ngagaduhan biaya administrasi 4.75%, $ 237.50 bakal dikirangan tina total pinjaman.

Sanaos biaya Avant nambihan biaya sareng tingkat suku bunga berpotensi tinggi, kusabab syarat skor kiriditna langkung handap sareng pembiayaan pinjaman gancang, éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun jalma anu kiridit macét.

tumerapnaPitfalls
Pinjam $ 3,000 ka $ 100,000 tanpa jaminanTingkat suku bunga dua digit
Peminjam sareng kiridit subprime tiasa cocog pikeun pinjamanBiaya administrasi lumaku
Anjeun tiasa kéngingkeun $ 35,000 dina hiji dinten bisnisJangka waktos pinjaman maksimal lima taun

#6. USAA

USAA, diadegkeun dina 1922, mangrupikeun jasa kauangan sareng firma asuransi fokus kana ngalayanan kabutuhan pasukan militer, para veteran sareng kulawargana.

USAA mangrupikeun salah sahiji pinjaman motor anu pangsaéna pikeun militér sareng veteran kusabab daékna nyanghareupan kaayaan unik anu nyanghareupan anggota militér.

Kalayan pinjaman motor USAA, anjeun tiasa ngagaleuh kendaraan anyar sareng bekas, skuter sareng motor kokotor luar jalan.

Pinjaman ieu disayogikeun sareng APR sahandapeun 5.99 per cent, kalebet diskon autopay 0.25 persén, sareng periode pinjaman dugi ka 72 bulan. Anjeun kedah ngabiayaan sahenteuna $ 5,000 pikeun ngalamar istilah 12-48-bulan, $ 10,000 dugi ka $ 15,000 pikeun istilah 60-bulan, sareng $ 15,000 atanapi langkung pikeun istilah 72-bulan.

Babandingan pinjaman-ka-nilai kedah 90% atanapi kirang. Catetan, teu aya syarat skor kiridit minimum.

Anjeun bakal peryogi dokumén anu ditandatanganan sareng detail dealer atanapi partey swasta. USAA ngabutuhkeun anjeun pikeun nandatanganan makalah pinjaman sareng ngirim cek ka anjeun atanapi tukang masihan anu masihan pinjaman ngalangkungan FedEx, anu peryogi antara hiji sareng tilu dinten kerja.

Konsumén USAA nyebatkeun pangalaman kiridit bébas repot sareng palayanan pelanggan anu saé tapi syarat kiridit anu ketat dina peringkatna.

rujukan

saran

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Anjeun Dupi ogé kawas